FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Uz 1 gadu REĢISTRĀCIJA UN ATJAUNOŠANA
akcijas nevar kombinēt
24 Atlikušo atlaižu skaits

Labākie krājumu piedāvājumi no 150 valstīm

Vairāk nekā 100 000 apmierināti lietotāji

Piedāvā lētāk līdz 90% no sākuma cenas

Tiešs kontakts ar tālākpārdevējiem un vairumtirgotājiem

COVID-19 ietekme uz vairumtirdzniecību un Merkandi ieteikumi

COVID-19, kas pazīstams arī kā koronavīrusu, šobrīd ir viens no lielākajiem pārsteigumiem gadā un noved pie būtiskas pilieniem peļņu daudziem uzņēmumiem, un dažās nozarēs pat atlaišanām. Negatīvā ietekme pandēmija ir ļoti jūtama ekonomiskā ziņā. Kā ir COVID-19 epidēmija skārusi vispārējā vairumtirdzniecība?

Situācija ir haotiska, gan internetā un televīzijā. Plašsaziņas līdzekļi ir outdoing otru iepazīstinot bieži atšķirīgu informāciju. Kaut vīruss pats par sevi ir ārkārtīgi bīstami, un nedrīkst novērtēt par zemu, noliktavas slēgšana un piegādes problēmas ir visai niecīgas. Visa biznesa, šķiet, ir stabila un nepārtrauktu situāciju. Mēs centīsimies piedāvāt visu situāciju atbildes uz biežāk uzdotajiem jautājumiem.

Kā pasaules vairumtirdzniecība šobrīd izskatās?

Par ierobežojumi, ko valdības vairumā valstu pasaulē, un lēmumiem, dažiem uzņēmumiem var ietekmēt dažādos veidos divi pamataspekti:

transports

Transportēšanas stāvoklis pašlaik nemainās. Neskatoties uz ierobežojumiem, ko dažādās valstīs, starptautiskie pārvadājumi notiek standarta veidā. Vienīgā neērtības var būt paplašinātie piegādes laiki dēļ robežkontroli, bet tie ir tikai nelielas kavēšanās, nevis neiespējamību pabeigt pasūtījumus. Tāpēc nav pamata bažām par starptautisko kravu pārvadājumiem.

komercija

Daudzās valstīs, ierobežojumi ir uzlikts uz dažādām jomām, tirdzniecībā un rūpniecībā. Iepirkšanās centri, kafejnīcas, apģērbu veikali, un citi uzņēmumi nedarbojas vai darbojas ierobežotā apjomā. Ja tas rūpēsies? Pēc mūsu domām, nav, jo ir skārusi tikai dažas nozares, bet pārējie darbojas bez problēmām, un daži pat ir ierakstu pārdošanu. Bez tam, mēs esam procesā celšanas daži no tiem, kas mūs nes tuvāk atgriežas normalitātes.
Vairumā gadījumu, vairumtirgotāji darbojas normāli, lai gan, protams, tas lielā mērā atkarīgs no nozares, kurā tie darbojas. Par apģērbu vairumtirgotājiem ir mazāk pasūtījumu dēļ veikalu slēgšanu, taču viņi joprojām strādā. Tāpēc nav jāuztraucas.

 

Merkandi komanda un klientu apkalpošana

Merkandi komanda ir praktizē attālā strādā uz 5 gadiem. Mums ir nepieciešamais aprīkojums, instrumenti un zināšanas, pateicoties kuriem mēs varam sniegt pakalpojumus visaugstākajā līmenī, bez jebkādām grūtībām. Pašreizējā situācijā, visa mūsu komanda strādā attālināti, un, pateicoties mūsu profesionalitāti šajā sakarā, šīs izmaiņas paliek praktiski nemanāms mūsu klientiem. Mūsu klientu apkalpošanas birojs darbojas normāli, no pirmdienas līdz piektdienai, no 7:30 līdz 15:30 par visiem pieejamajiem kontaktu kanālus - Skype, telefonu, dzīvu tērzēšanas un e-pasta. Mēs aicinām jūs sazināties ar mums.

Vai tas ir labs laiks, lai ieguldītu?

Pašreizējā situācijā daudzi uzņēmumi sniedz savus ieguldījumus, jo bailes par nākotni. Daļēji tas ir saprotams, jo nav nepieciešams, lai savāktu preces slēgtā veikalā. Tomēr, tas ir labs laiks, lai ieguldītu vairāku iemeslu dēļ:

  • Vairumtirdzniecība vienmēr reaģēt iepriekš. Ja ierobežojumi konkrētā valstī tiks uzskaitīti ierobežojumu mēnesī, tad darījumi ir pasūtīt preces šodien.
  • Mēs novērots, ka daudzi vairumtirgotāji jau izdevies pielāgoties straujām pārmaiņām. Viņi ir paplašinājuši savu piedāvājumu, iekļaujot pirmās palīdzības produktus, piemēram, cimdi, maskas, dezinfekcijas želejas un citi līdzekļi. Tādā veidā viņi ir samazināts līdz minimumam negatīvo ietekmi pašreizējās situācijas, ko izraisa COVID-19, un daži ir pat sasnieguši ierakstu pārdošanas rezultātiem.
  • Kaut arī daži veikali ir slēgti, un cilvēki ir aizliegts atstāt savas mājas, vairumtirdzniecības nozarē joprojām pastāv. Tiešsaistes pasūtījumu skaits ir ievērojami pieaudzis, nodrošinot nepārtrauktību un stabilitāti uzņēmējiem.

Kādas izmaiņas tas pandēmija ienest vairumtirdzniecības nozarē?

Galvenais uzsvars šeit ir uz maiņu cilvēku attieksmi pret pašreizējo situāciju. Ietaupījumi būs būtisks balsts ģimenēm un uzņēmumiem. Tas nozīmē, ka pat pēc tam, kad visi ierobežojumi ir atcelti, tiešsaistes iepirkšanās turpinās baudīt vislielāko interesi. Tāpēc, mūsuprāt, tas ir tiešsaistes pārdošanas, kas pašlaik ir labākais attīstības virzienu, lai uzņēmumi, kas nodarbojas ar vairumtirdzniecību un mazumtirdzniecību.
Otrs svarīgs izmaiņas sociālajā dzīvē ir pieeja higiēnu, kas ir kļuvusi vēl svarīgāka pašreizējā situācijā. Tieši tāpēc produkti, kas saistīti ar to sasniegt ierakstu pārdošanu. Pēc pandēmija, pieprasījums samazināsies, bet tiek pieņemts, ka higiēnas un personiskās aizsardzības precēm joprojām būs liels pieprasījums. produktu klāstu, paplašināšana, iekļaujot tādus produktus, var būt ļoti pozitīva ietekme. Jāatceras tomēr, ka drīzumā tirgū būs ļoti piesātināts ar viņiem, tāpēc iesakām mērenas un saprātīgus ieguldījumus.

Vai tas ir labs brīdis, lai izveidotu kontu Merkandi?

Mēs domājam, ka tas ir tāpēc, ka:

  • Konta par Merkandi ir derīgs 12 mēnešus, un Merkandi apņemas sākt skaitīt periodu tās derīguma termiņam beigām pandēmijas. Vienkārši sazinieties ar mums, lai pagarinātu derīguma termiņu savā kontā.
  • Pašreizējā situācija ir labs laiks jaunām investīcijām. Tas attiecas gan uz meklēšanas jaunas biznesa iespējas un preču iegādi par zemākām cenām. Pašreizējā situācija dod cenu sarunas.

Vārdu sakot

Kaut pandēmija ir izplatījusies stingri dažās valstīs, mēs esam to kontrolētu brīdī. Valdības piedāvāt finansējumu, daudzas valstis jau ir sasniegušas vai pat cauri pīķa epidēmijas un ierobežojumi tiek atcelti. Lai gan visa situācija noteikti mainīsies mūsu ikdienas dzīvi, tad vairumtirdzniecības paliks tāds pats. Tāpēc, neskatoties uz nelielām neērtībām, vairums noliktavas un vairumtirgotāji darbojas un turpinās darboties neskarti. Tāpēc mēs iesakām veikt darījumus, meklēt jaunas biznesa iespējas un attīstīt savu vairumtirdzniecības uzņēmumu. Tikmēr mēs centīsimies, lai saglabātu jums informēti par pašreizējo situāciju visā nozarē. Novēlam jums labu veselību, Merkandi komandas. 

Autors:
Merkandi - B2B tirdzniecības platforma

Merkandi - B2B tirdzniecības platforma

Merkandi ir starptautiska vairumtirdzniecības platforma precēm, kuras tiek piedāvātas gan regulārā vairumtirdzniecībā, gan no tiesu izpildītāju izsolēm, ražošanas pārpalikumi un krājumi,preces no uzņēmumu likvidācijas,klientu atgrieztās preces utt.

Iepriekšējais ieraksts
Bezmaksas JAUNUMI

Ikdienas paziņojumi par jauniem produktiem un Merkandi ziņas.