FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Uz 1 gadu REĢISTRĀCIJA UN ATJAUNOŠANA
akcijas nevar kombinēt
24 Atlikušo atlaižu skaits

Labākie krājumu piedāvājumi no 150 valstīm

Vairāk nekā 100 000 apmierināti lietotāji

Piedāvā lētāk līdz 90% no sākuma cenas

Tiešs kontakts ar tālākpārdevējiem un vairumtirgotājiem

Biznesa automatizēšana

Biznesa automatizēšana

Vadot savu biznesu, ir vērts pievērst uzmanību arvien straujākam pasaules tehnoloģiskajam progresam. Uzņēmuma darbības uzlabošana var dot pārsteidzošus rezultātus un tādējādi ļaut mums iziet tūkstoš uzņēmumu priekšā.

Automatizācija ir ceļš uz panākumiem

Viens no galvenajiem elementiem, kas mums ļaus gūt panākumus e-komercijas nozarē, ir visu darbību automatizācija. Šis risinājums klientam ne tikai nodrošinās vislabāko un ērtāko servisu, bet arī drošību darba vietā. Darba automatizāciju veic arvien vairāk uzņēmumu, ne tikai globālie un milzīgie, bet arī vietējie un mazie uzņēmumumi. Ja vēlaties automatizēt savu biznesu, Jums nav pilnībā jāmaina darba un pakalpojumu struktūra. Sistemātiski un secīgi ieviesti jauninājumi noteikti nesīs tādu pašu efektu, kā arī ļaus ietaupīt dažus ietaupījumus - līdzekļus, kas ietaupīti no vienas automatizētas operācijas, var iztērēt citai ērtībai, kas, tāpat kā pirmā, radīs ietaupījumu lavīnu.

ERP sistēma vs WMS sistēma

E-komercijas nozarē populārākās darba automatizācijas sistēmas ir tās, kas saistītas ar pakešu glabāšanu un aizpildīšanu. Tie ir vairāk pazīstami kā ERP (ang. Enterprise Resource Planning) un WMS (ang.Warehouse Management System) sistēmas. Pirmajā gadījumā Jūs izlemjat par plašāku sistēmu, kuras mērķis ir pārvaldīt visu uzņēmumu, bet otrajā gadījumā ir jākontrolē situācija zālēs un noliktavās. ERP sistēma ļaus Jums pastāvīgi piekļūt informācijai, piemēram: cik daudz krājumu ir palicis, kur tie ir, kāda ir finansiālā situācija, kas palīdz izlemt pasūtīt ražošanu vai citas darbības. Otrā no populārajām WMS sistēmām sniegs nepieciešamo informāciju produktu atrašanai noliktavā vai kontrolēs piegādi pēc pasūtījuma.

Automatizācija un robottehnika

Daudzos uzņēmumos arvien izplatītāka automatizācijas metode ir dronu vai robotu izmantošana, kas aizvieto cilvēku darbu. Šī darbība ir tieši saistīta ar arvien straujāku tehnoloģisko progresu, kas ļauj izveidot robotu, kas atbild par visa veida darbiem, kuriem būtu nepieciešami lieli cilvēkresursi.

Autors:
Merkandi - B2B tirdzniecības platforma

Merkandi - B2B tirdzniecības platforma

Merkandi ir starptautiska vairumtirdzniecības platforma precēm, kuras tiek piedāvātas gan regulārā vairumtirdzniecībā, gan no tiesu izpildītāju izsolēm, ražošanas pārpalikumi un krājumi,preces no uzņēmumu likvidācijas,klientu atgrieztās preces utt.

Iepriekšējais ieraksts Nākamais ieraksts
Bezmaksas JAUNUMI

Ikdienas paziņojumi par jauniem produktiem un Merkandi ziņas.