WEEKEND SALE
-25%
Uz 1 gadu REĢISTRĀCIJA UN ATJAUNOŠANA
akcijas nevar kombinēt

Labākie krājumu piedāvājumi no 150 valstīm

Vairāk nekā 100 000 apmierināti lietotāji

Piedāvā lētāk līdz 90% no sākuma cenas

Tiešs kontakts ar tālākpārdevējiem un vairumtirgotājiem

SilverCloud House 715 video domofonu komplekts ar 7 collu LCD ekrānu un Yal

84,46 € /gabals cena bez nodokļa

Statuss
Piedāvājums vairs nav pieejams
Minimāls pasūtījums
1 gabals
Pieejamais daudzums
100 gabali
Valsts
Rumānija
Produktu grupa
Jauns  
Piegādes laiks
5 dienas
SKU:
PNI-SC715YR300
EAN:
5949066513701
Pēdējā aktualizācija
Vairāk nekā pirms mēneša

Pašreizējie piedāvājumi šajā kategorijā
Piedāvājuma apraksts


Bezatteices darbība, parasti atvērta

Šajā konfigurācijā slēdzene atveras ar elektrisko impulsu 12 V 1A 0,5 sekundes, kas saņemts no NO ķēdes (un aizveras tikai pēc durvju vai vārtu atvēršanas un aizvēršanas) vai manuāli (mehāniskie komponenti nodrošina atvēršanu no iekšpuses pat strāvas padeves traucējumu gadījumā).

Atvērt labajā pusē

Piemērojamo SilverCloud YR300 elektromagnētisko yala var uzstādīt uz durvīm ar atvērumu labajā pusē uz iekšu. Ieteicamais durvju biezums ir no 35 līdz 50 mm.

Savietojams ar domofonu vai piekļuves kontroles sistēmām

SilverCloud YR300 elektromagnētisko yala var integrēt piekļuves vadības vai domofonu sistēmā. Atbloķēšanas poga video domofona iekšējā diskdzinī jūsu mājās var darboties, lai atbloķētu yala, tādējādi ļaujot apmeklētājiem piekļūt iekšpusē.

Audio un video monitorings

SILVERCLOUD House 715 domofonam ir monitors ar izšķirtspēju 840 x 234 pikseļi, 7 collu diagonāle un 420 TV līnijas. Ar modernu dizainu un izgatavotu no kvalitatīviem materiāliem House 715 saviem lietotājiem piedāvā vairākas funkcijas, kas ļauj pielāgot ekrāna kontrastu un spilgtumu, kā arī pielāgot skaļumu un izvēlēties dziesmu zvana signālam.

Nakts redzamība

SILVERCLOUD House 715 domofona ārējais bloks ir aprīkots ar infrasarkanajām gaismas diodēm, kas ļauj attēlu uzņemt pat ļoti vājā apgaismojumā. Kamera ar izšķirtspēju 628 x 582 pikseļi un 420 TV līnijas, 3,6 mm objektīvi un 90 grādu skata leņķis ir aizsargāta no lietus ar vairogu, kas novietots korpusa augšējā daļā.

Divvirzienu komunikācija

SILVERCLOUD House 715 domofons darbojas kā slēgtas ķēdes video uzraudzības sistēma, kurā āra bloks pārraida attēlus uz monitoru mājas iekšpusē. Papildus videonovērošanai domofons nodrošina arī divvirzienu saziņu starp iekštelpu un āra vienībām. Maksimālais darbības attālums ir ne vairāk kā 100 m.

Elektromagnētiskā yala atvēršanas funkcija

Iekštelpu bloks ļauj pieslēgt un kontrolēt elektromagnētisko slēdzeni (iegādājoties atsevišķi). Vienkārši nospiežot pogu Atbloķēt, jūs varat attālināti atbloķēt elektromagnētisko yala, kas ļauj apmeklētājiem piekļūt.



Bezmaksas JAUNUMI

Ikdienas paziņojumi par jauniem produktiem un Merkandi ziņas.