FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Uz 1 gadu REĢISTRĀCIJA UN ATJAUNOŠANA
akcijas nevar kombinēt
23 Atlikušo atlaižu skaits

Labākie krājumu piedāvājumi no 150 valstīm

Vairāk nekā 100 000 apmierināti lietotāji

Piedāvā lētāk līdz 90% no sākuma cenas

Tiešs kontakts ar tālākpārdevējiem un vairumtirgotājiem

Piedāvājuma apraksts

Wok indukcijas 32,5 cm, wok panna ar noņemamu koka rokturi, oglekļa tērauda dzelzs katls ar stikla vāku, bez pārklājuma, melns
jumta logs 12233 32cm
Stāvoklis: A prece, pilnīgi jaunas preces.
Vienības cena : 9,00 €
Gabalu skaits uz paletes: 96 gab

Par šo vienumu

Augstas kvalitātes oglekļa tērauds - Izgatavots no augstas kvalitātes oglekļa tērauda, virsma ir apstrādāta ar dubultu oksidēšanu un nitridēšanu, un pēc augstas temperatūras kausēšanas, pulēšanas un attīrīšanas trīs reizes, tas nodrošina izcilu izturību un izturību pret rūsu.
100% netoksisks – bez pārklājuma, 100% nesatur toksiskas ķīmiskas vielas, piemēram, PFOA un PFOS. Cietība ir četras reizes lielāka nekā parastajam dzelzs cietībai. To var izmantot ar jebkuru lāpstiņu un tīrīšanas līdzekli, neuztraucoties par skrāpējumiem un deformācijām. Pieaugot biežumam, wok panna kļūst par nepiedegošu pārklājumu.
Detalizēts dizains - noņemamais koka rokturis ir īpaši izstrādāts ērtai uzglabāšanai. Viegli izjaukt bez instrumentiem. Piekarināmais gredzens ir paredzēts pakarināmai uzglabāšanai un viegli nosusināms. Papildrokturis palīdz, pārvietojot vai uzglabājot vokpannu, ergonomiskais neslīdošais koka rokturis uztur to vēsu gatavošanas laikā augstā temperatūrā, vienlaikus nodrošinot drošu un ērtu satvērienu.
Enerģiju taupošs wok - plakana pamatne, kas piemērota visu veidu plītīm, ieskaitot indukcijas plītis, gāzes plītis, elektriskās plītis, stikla keramikas plītis utt.; Wok pannas virsma ir gluda un spīdīga, nav viegli pielīmēt, ēdiena gatavošanā tiek izmantots mazāk eļļas. Ātra un vienmērīga apkure.
Viegli tīrāms - Lūdzu, pagariniet wok trauku pirms lietošanas, jo, pareizi lietojot un kopjot, wok var kļūt par fizisku nepiedegošu vokpannu un panākt ātru tīrīšanas efektu.



Bezmaksas JAUNUMI

Ikdienas paziņojumi par jauniem produktiem un Merkandi ziņas.