FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Uz 1 gadu REĢISTRĀCIJA UN ATJAUNOŠANA
akcijas nevar kombinēt
24 Atlikušo atlaižu skaits

Labākie krājumu piedāvājumi no 150 valstīm

Vairāk nekā 100 000 apmierināti lietotāji

Piedāvā lētāk līdz 90% no sākuma cenas

Tiešs kontakts ar tālākpārdevējiem un vairumtirgotājiem

PVN internetā - PVN izmaiņas interneta tirdzniecībā

PVN internetā - PVN izmaiņas interneta tirdzniecībā

Jau kādu laiku tiek runāts par Eiropas Komisijas ierosinātajām PVN izmaiņām tiešsaistes tirdzniecībā. Šīs izmaiņas galvenokārt skars mikro uzņēmumus, ts. jaundibinātus uzņēmumus un mazus un vidējus uzņēmumus, bet, kas ir svarīgi, izmaiņas dos labumu arī viņu klientiem.

PVN apmetne - pamata izmaiņas ir piemērojamas PVN norēķiniem - pēc izmaiņu ieviešanas uzņēmējam būs pienākums veikt ceturkšņa norēķinus savas starptautiskās tirdzniecības beigu valstī, nevis kā līdz šim katrā no valstīm, kurās tika veikti darījumi. Šis risinājums ir paredzēts, lai palīdzētu uzņēmējiem ietaupīt naudu, kas iztērēta par PVN katrā jurisdikcijas valstī, kā arī ietaupīt uz nodokļu administrēšanu, ko veic starptautiskie asistenti. Papildu uzlabojums būs interneta platforma, kas īpaši sagatavota PVN apstrādei. Svarīgi, lai platforma atbalstītu uzņēmēja dzimto valodu.

PVN krāpšana ierobežojums - izmaiņas notiks arī saistībā ar krāpšanos ar PVN precēm, kas ievestas no ārpus Eiropas Savienības un kuru vērtība ir zemāka par 22 eiro. Šis risinājums veicinās ne tikai pareizu ārvalstu sūtījumu un to vērtības marķēšanu, bet arī nodrošinās iepirkšanās ērtības klientiem, kuri līdz šim ir zaudējuši naudu par ārvalstu preču iegādi, veicot papildu muitas nodevas utt.

Rakstītais vārds nodokļi - PVN grozījumu projektā ietvertas arī izmaiņas rakstītā vārda aplikšanā ar nodokļiem, bet arī tā elektroniskā forma. Līdz šim zemākais PVN tika iekasēts par grāmatu un visu žurnālu papīra versijām. Līdz ar jauno grozījumu PVN tiks samazināts rakstītā vārda elektroniskajiem nesējiem, t.i., audio un e-grāmatām. Šāda situācija noteikti iepriecinātu ne tikai bibliotēku tirgotājus, bet arī daudzos grāmatu tārpus. Ierosinātajām izmaiņām ir vēl viens svarīgs aspekts.

Tirdzniecība Lielbritānijā -  Ierosinātajām izmaiņām ir vēl viens svarīgs aspekts. Uz jaunajiem noteikumiem attieksies uzņēmēji, kuri plāno darboties tiešsaistē Lielbritānijā. Pirmais ir neesoša nepieciešamība uzturēties Apvienotās Karalistes teritorijā tiešsaistes tirdzniecības gadījumā, un otrā ir Eiropas tiesību aktu iekļaušana par PVN norēķiniem un samaksu par pakalpojumiem un precēm, ko pārdod visā Eiropas Savienībā.

Autors:
Merkandi - B2B tirdzniecības platforma

Merkandi - B2B tirdzniecības platforma

Merkandi ir starptautiska vairumtirdzniecības platforma precēm, kuras tiek piedāvātas gan regulārā vairumtirdzniecībā, gan no tiesu izpildītāju izsolēm, ražošanas pārpalikumi un krājumi,preces no uzņēmumu likvidācijas,klientu atgrieztās preces utt.

Iepriekšējais ieraksts Nākamais ieraksts
Bezmaksas JAUNUMI

Ikdienas paziņojumi par jauniem produktiem un Merkandi ziņas.